PIET WOLVERS

 

Piet Wolvers schildert al vanaf zijn 12e levensjaar. Hij beheerst vele technieken, van 17e eeuwse schilderkunst tot abstracte vormgeving. Met passie werkt hij aan opdrachten en hij maakt ook veel vrij werk. Zijn levenswerk ‘De 7 Sferen in het Hiernamaals’ is inmiddels afgerond en al meerdere malen tentoongesteld, omlijst met een concert met bijpassende muziek. Ook het zingen leerde hij al in zijn vroege jeugd.

ANNEKE VAN TEIJLINGEN

 

Anneke van Teijlingen-den Hertog tekent al sinds haar jeugd en de laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het schilderen van portretten, mensfiguren en stoffen. Zij beheerst meerdere technieken in de schilder- en tekenkunst. Daarnaast uit zij zich graag op het vocale vlak. Het lesgeven is onderdeel van haar creatieve passie.

ASTRID VAN DER HEIDE

 

Astrid van der Heide-van der Hoeven was altijd al creatief bezig en wordt nu vooral heel gelukkig van realistisch schilderen, liefst op groot formaat en dan los gaan op de details. Daarnaast vindt zij het heerlijk haar passie voor schilderen over te dragen op haar leerlingen, maar zij verzorgt ook met regelmaat creatieve workshops.